Проект варильного відділення пивзаводу потужністю 2,0 млн дал пива на рік з впровадженням енерго- та ресурсозберігаючих технологій
Дата
2023
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, солод, несолоджена сировина, затирання, сусло, хміль, дробина, білковий осад
Бібліографічний опис
Шевченко, А. О. Проект варильного відділення пивзаводу потужністю 2,0 млн дал пива на рік з впровадженням енерго- та ресурсозберігаючих технологій : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Аліна Олександрівна Шевченко ; наук. керівник Петро Миколайович Бойко. – Київ, 2023. – 81 с.