Розроблення рекомендацій щодо впровадження вимог стандарту IFS Food у виробництво цукру білого кристалічного на етапі сокодобування на ПрАТ «Саливонківський цукровий завод

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра експертизи харчових продуктів, стандарт IFS, цукор білий кристалічний, СУБХП, система управлінням якістю

Бібліографічний опис

Прокопик, Ю. О. Розроблення рекомендацій щодо впровадження вимог стандарту IFS Food у виробництво цукру білого кристалічного на етапі сокодобування на ПрАТ «Саливонківський цукровий завод : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Юлія Орестівна Прокопик ; наук. керівник Світлана Іванівна Усатюк. – Київ, 2023. – 179 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced