Удосконалення системи управління якістю із застосуванням методів аналізу потреб споживачів при виробництві йогурту густого на Філії ПАТ «Яготинський маслозавод» «Яготинське для дітей»
Дата
2023
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра експертизи харчових продуктів, управління якістю, метод Кано, йогурт густий, задоволеність клієнтів
Бібліографічний опис
Федоренко, А. В. Удосконалення системи управління якістю із застосуванням методів аналізу потреб споживачів при виробництві йогурту густого на Філії ПАТ «Яготинський маслозавод» «Яготинське для дітей» : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Анастасія Василівна Федоренко ; наук. керівник Лариса Юріївна Арсеньєва. – Київ, 2023. – 82 с.