Удосконалення системи управління якістю із застосуванням методів аналізу потреб споживачів при виробництві йогурту густого на Філії ПАТ «Яготинський маслозавод» «Яготинське для дітей»

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра експертизи харчових продуктів, управління якістю, метод Кано, йогурт густий, задоволеність клієнтів

Бібліографічний опис

Федоренко, А. В. Удосконалення системи управління якістю із застосуванням методів аналізу потреб споживачів при виробництві йогурту густого на Філії ПАТ «Яготинський маслозавод» «Яготинське для дітей» : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Анастасія Василівна Федоренко ; наук. керівник Лариса Юріївна Арсеньєва. – Київ, 2023. – 82 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced