Удосконалення процедури внутрішнього аудиту системи управління безпечністю на ПрАТ «Саливонківський цукровий завод

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра експертизи харчових продуктів, технологія цукру білого кристалічного, внутрішній аудит, система управління безпечності харчових продуктів НАССР, оператор ринку, процедура внутрішнього аудиту

Бібліографічний опис

Ригас, Є. О. Удосконалення процедури внутрішнього аудиту системи управління безпечністю на ПрАТ «Саливонківський цукровий завод : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Євгенія Олегівна Ригас ; наук. керівник Світлана Іванівна Усатюк. – Київ, 2023. – 122 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced