Розроблення технології йогурту з натуральними функціонально-технологічними інгредієнтами та впровадженням даної технології на підприємстві потужністю переробки молока 80 т за добу. Розділ 1. Наукове обґрунтування рецептурного складу йогурту з натуральним структуруючим комплексом
Дата
2023
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
йогурт, борошно, структуруючий комплекс, органолептичні та фізико-хімічні показники, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Деркач, М. І. Розроблення технології йогурту з натуральними функціонально-технологічними інгредієнтами та впровадженням даної технології на підприємстві потужністю переробки молока 80 т за добу. Розділ 1. Наукове обґрунтування рецептурного складу йогурту з натуральним структуруючим комплексом : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Марія Іванівна Деркач ; наук. керівник Галина Євгеніївна Поліщук. – Київ, 2023. – 117 с.