Розроблення технології йогурту з натуральними функціонально-технологічними інгредієнтами та впровадженням даної технології на підприємстві потужністю переробки молока 80 т за добу. Розділ 1. Наукове обґрунтування рецептурного складу йогурту з натуральним структуруючим комплексом

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

йогурт, борошно, структуруючий комплекс, органолептичні та фізико-хімічні показники, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Деркач, М. І. Розроблення технології йогурту з натуральними функціонально-технологічними інгредієнтами та впровадженням даної технології на підприємстві потужністю переробки молока 80 т за добу. Розділ 1. Наукове обґрунтування рецептурного складу йогурту з натуральним структуруючим комплексом : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Марія Іванівна Деркач ; наук. керівник Галина Євгеніївна Поліщук. – Київ, 2023. – 117 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced