Проєкт хлібозаводу в м. Золочів Львівської області з впровадженням традиційних технологій тістоприготування
Вантажиться...
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
хліб «Запорізький», хліб «Січовий», булочка «Галицька», печі тунельні Гостол-25, піч ротаційна MIWE Roll-in, пакувальна автомат ТПЦ 200М, «Zaporizhzhya bread», «Sichovy bread», «Halytska bun», Hostol-25 tunnel ovens, MIWE Roll-in rotary oven, TPC 200M packaging machine, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Карпінська, С. Р. Проєкт хлібозаводу в м. Золочів Львівської області з впровадженням традиційних технологій тістоприготування : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Карпінська Соломія Русланівна ; наук. керівник Лариса Анатоліївна Михонік. – Київ, 2023. – 76 с.