Проєкт хлібозаводу в м. Золочів Львівської області з впровадженням традиційних технологій тістоприготування

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

хліб «Запорізький», хліб «Січовий», булочка «Галицька», печі тунельні Гостол-25, піч ротаційна MIWE Roll-in, пакувальна автомат ТПЦ 200М, «Zaporizhzhya bread», «Sichovy bread», «Halytska bun», Hostol-25 tunnel ovens, MIWE Roll-in rotary oven, TPC 200M packaging machine, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Карпінська, С. Р. Проєкт хлібозаводу в м. Золочів Львівської області з впровадженням традиційних технологій тістоприготування : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Карпінська Соломія Русланівна ; наук. керівник Лариса Анатоліївна Михонік. – Київ, 2023. – 76 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced