Науково-практичне обґрунтування та розробка технології безлактозних англійських пудингів
Дата
2023
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
пудинг, лактальбульмін, рослинний аналог молока, кокосове молоко, сухий екстракт листя стевії, ерітрітол, сублімована полуниця, прянощі, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Шульженко, В. В. Науково-практичне обґрунтування та розробка технології безлактозних англійських пудингів : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Вікторія Вадимівна Шульженко ; наук. керівник Наталія Миколаївна Ющенко. – Київ, 2023. – 131 с.