Удосконалення технології бездріжджових хлібобулочних виробів для кафе-пекарні

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

бездріжджовий багет, хліб функціонального призначення, органолептична оцінка, суха закваска, насіння чіа, насіння льону, насіння кунжуту, родзинки, чорнослив, в’ялена груша, сушена вишня, гречане борошно, цільнозернове борошно, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Роньшина, К. О. Удосконалення технології бездріжджових хлібобулочних виробів для кафе-пекарні : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Крістіна Олексіївна Роньшина ; наук. керівник Ірина Миколаївна Силка. – Київ, 2023. – 145 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced