Удосконалення технології бездріжджових хлібобулочних виробів для кафе-пекарні
Дата
2023
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
бездріжджовий багет, хліб функціонального призначення, органолептична оцінка, суха закваска, насіння чіа, насіння льону, насіння кунжуту, родзинки, чорнослив, в’ялена груша, сушена вишня, гречане борошно, цільнозернове борошно, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Роньшина, К. О. Удосконалення технології бездріжджових хлібобулочних виробів для кафе-пекарні : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Крістіна Олексіївна Роньшина ; наук. керівник Ірина Миколаївна Силка. – Київ, 2023. – 145 с.