Розроблення технології пастоподібного напівфабрикату на основі сушеної тваринної і рослинної сировини
Дата
2023
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
напівфабрикат, молочний білок, пастоподібні продукти харчування, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Росінський, Я. А. Розроблення технології пастоподібного напівфабрикату на основі сушеної тваринної і рослинної сировини : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Ярослав Андрійович Росінський ; наук. керівник Олександра Володимирівна Нєміріч. – Київ, 2023. – 115 с.