Розроблення технології холодних страв за аюрведичними рекомендаціями
Дата
2023
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
морозиво Кулфі, композиція прянощів та горіхів, аюрведичне харчування, Вата-доша, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Томилко, І. М. Розроблення технології холодних страв за аюрведичними рекомендаціями : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Іван Миколайович Томилко ; наук. керівник Олександра Володимирівна Нєміріч. – Київ, 2023. – 116 с.