Розроблення технології напівфабрикату термостабільної начинки для ЗРГ
Дата
2023
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
заклад ресторанного господарства, організаційна структура, схема технологічного процесу, конкурентоспроможність, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Товстоног, Д. О. Розроблення технології напівфабрикату термостабільної начинки для ЗРГ : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Дмитро Олексійович Товстоног ; наук. керівник Олександра Володимирівна Нєміріч. – Київ, 2023. – 101 с.