Дослідження показників якості пресованих дріжджів вітчизняних виробників з розробленням рекомендації по їх використанню у хлібопеченні та провадження під час технічного переоснащення цеху №7 ТОВ «КИЇВ ХЛІБ»

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

хліб Сімейний, переоснащення, Київхліб, кулери, Family bread, re-equipment, Kyiv bread, coolers, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Кантур, О. А. Дослідження показників якості пресованих дріжджів вітчизняних виробників з розробленням рекомендації по їх використанню у хлібопеченні та провадження під час технічного переоснащення цеху №7 ТОВ «КИЇВ ХЛІБ» : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Кантур Ольга Анатоліївна ; наук. керівник Віра Гаврилівна Юрчак. – Київ, 2023. – 114 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced