Розробка рецептурної композиції желейно-фруктового мармеладу покращеної харчової цінності з її впровадженням в проєкті кондитерського підприємства по виробництву пастило-мармеладних виробів в м. Хотин Чернівецької області

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

мармелад, овочеве пюре, полідекстроза, показник глікемічності, калорійність, marmalade, vegetable puree, polydextrose, glycemic index, caloric content, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Остапенко, Є. В. Розробка рецептурної композиції желейно-фруктового мармеладу покращеної харчової цінності з її впровадженням в проєкті кондитерського підприємства по виробництву пастило-мармеладних виробів в м. Хотин Чернівецької області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Остапенко Єлизавета Володимирівна ; наук. керівник Олена Олександрівна Кохан. – Київ, 2023. – 195с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced