Розширення асортименту страв із крупів і бобових для кафе загального типу

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

заклад ресторанного господарства, організаційна структура, виробництво, страви з круп, страви з бобових, технологія, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Гусак, О. С. Розширення асортименту страв із крупів і бобових для кафе загального типу : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Олег Сергійович Гусак ; наук. керівник Ольга Андріївна Коваль. – Київ, 2023. – 148 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced