Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів вегетаріанського спрямування для спеціалізованого закладу ресторанного господарства
Дата
2023
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафе, організаційна структура, схема технологічного процесу, вегетаріанство, кондитерський цех, кондитерські вироби, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Гутник, М. Н. Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів вегетаріанського спрямування для спеціалізованого закладу ресторанного господарства : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Марта Назаріївна Гутник ; наук. керівник Ольга Андріївна Коваль. – Київ, 2023. – 126 с.