Удосконалення технології напоїв у спеціалізованому барі

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

заклад ресторанного господарства, організаційна структура, виробництво, приготування напоїв, технологія, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Кордіяка, О. І. Удосконалення технології напоїв у спеціалізованому барі : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Остап Ігорович Кордіяка ; наук. керівник Андрій Володимирович Гавриш. – Київ, 2023. – 110 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced