Формування асортименту та удосконалення рецептури закусок для снек-бару

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

заклад ресторанного господарства, організаційна структура, схема технологічного процесу, закуски, овочевий цех, холодний цех, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Линда, Н. А. Формування асортименту та удосконалення рецептури закусок для снек-бару : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Назар Андрійович Линда ; наук. керівник Олена Володимирівна Матиящук. – Київ, 2023. – 118 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced