Розроблення технології солодких страв зниженої калорійності для кафе загального типу
Дата
2023
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
заклад ресторанного господарства, організаційна структура, виробництво, низькокалорійні солодкі страви, стевія, технологія, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Марцинюк, М. Д. Розроблення технології солодких страв зниженої калорійності для кафе загального типу : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Марія Дмитрівна Марцинюк ; наук. керівник Ірина Львівна Корецька. – Київ, 2023. – 101 с.