Розширення асортименту та способів подачі холодних страв та закусок в ресторані першого класу

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

заклад ресторанного господарства, організаційна структура, виробництво, асортимент, холодні страви, закуски, ресторан першого класу, технологія, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Москальчук, О. С. Розширення асортименту та способів подачі холодних страв та закусок в ресторані першого класу : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Олександр Сергійович Москальчук ; наук. керівник Ірина Львівна Корецька. – Київ, 2023. – 141 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced