Розроблення технології страв із гідробіонтів та продуктів їх переробки для спеціалізованого кафе

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

заклад ресторанного господарства, виробництво, страви з морепродуктів, технологія приготування, проектування, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Цюпін, М. С. Розроблення технології страв із гідробіонтів та продуктів їх переробки для спеціалізованого кафе : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Марія Степанівна Цюпін ; наук. керівник Ольга Андріївна Коваль. – Київ, 2023. – 127 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced