Розроблення технології соусів до страв із риби для ресторану першого класу

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

проектування, соуси, новітні технології, розробка рецептур, послуги харчування, виробнича програма, ресторан, технологічне обладнання, проектування закладів ресторанного господарства, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Янцев, А. В. Розроблення технології соусів до страв із риби для ресторану першого класу : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Андрій Віталійович Янцев ; наук. керівник Людмила Григорівна Дейниченко. – Київ, 2023. – 109 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced