Розроблення технології соусів до страв із риби для ресторану першого класу
Дата
2023
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
проектування, соуси, новітні технології, розробка рецептур, послуги харчування, виробнича програма, ресторан, технологічне обладнання, проектування закладів ресторанного господарства, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Янцев, А. В. Розроблення технології соусів до страв із риби для ресторану першого класу : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Андрій Віталійович Янцев ; наук. керівник Людмила Григорівна Дейниченко. – Київ, 2023. – 109 с.