Технологія фізичної рафінації кукурудзяної олії у цеху потужністю 90 т за добу

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

технологія, рафінація, кукурудзяна олія, дезодоратор, матеріальний баланс, компанування цеху, technology, refining, corn oil, deodorizer, material balance, workshop plan, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Бібліографічний опис

Григоренко, А. Г. Технологія фізичної рафінації кукурудзяної олії у цеху потужністю 90 т за добу : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Григоренко Анна Генадіївна ; наук. керівник Євгенія Іванівна Шеманська. – Київ, 2023. – 76 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced