Округлення тістових заготовок під час виробництва хлібобулочних виробів

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

За результатами аналітичного огляду встановлено, що існує ряд типових конструктивних рішень щодо виконання операції з округлення тіста. Процес округлення тістової заготовки є одним з найважливіших етапів виробництва, та впливає на якість продукту, тому цей процес потребує подальшого більш глибокого вивчення, та розробки нових прогресивніших машин для виконання даної операції Based on the results of the analytical review, it was established that there are a number of typical constructive solutions for performing the operation of rounding the dough. The process of rounding the dough blank is one of the most important stages of production, and it affects the quality of the product, therefore this process requires further deeper study and the development of new, more advanced machines to perform this operation.

Опис

Ключові слова

округлювач, конструкція, тісто, dough, rounder, construction, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування

Бібліографічний опис

Алюшкін, В. В. Округлення тістових заготовок під час виробництва хлібобулочних виробів / В. В. Алюшкін, Р. Л. Якобчук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 89 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 3-7 квітеня 2023 р. – Київ : НУХТ, 2023. – Ч. 2. – С. 70

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced