Обґрунтування і вибір раціональної технології охмелення пивного сусла

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

хміль, сусло, пиво, охмелення, технологічний режим, гіркі речовини, ефірна олія, аромат, кип’ятіння, доброджування, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Максян, А. Г. Обґрунтування і вибір раціональної технології охмелення пивного сусла : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Максян Альона Григорівна ; наук. керівник Роман Миколайович Мукоїд. – Київ, 2023. – 83 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced