Обґрунтування і вибір раціональної технології охмелення пивного сусла
Дата
2023
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
хміль, сусло, пиво, охмелення, технологічний режим, гіркі речовини, ефірна олія, аромат, кип’ятіння, доброджування, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Максян, А. Г. Обґрунтування і вибір раціональної технології охмелення пивного сусла : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Максян Альона Григорівна ; наук. керівник Роман Миколайович Мукоїд. – Київ, 2023. – 83 с.