Удосконалення технології ферментованих ковбас

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

технологія, ферментовані ковбаси, яловичина, свинина, м'ясо стегна індика, стартова культура, technology, fermented sausages, beef, pork, turkey meat, starter culture

Бібліографічний опис

Клименко, В. В. Удосконалення технології ферментованих ковбас : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Клименко Володимир Володимирович ; наук. керівник Iрина Iванівна Шевченко. – Київ, 2023. – 118 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced