Регіональна локалізація харчових виробництв

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Досліджено регіональні нерівномірності локалізації харчових виробництв. Виявлено вплив регіональної локалізації на вибір типу кластерних формувань. The regional unevenness of the localization of food production was studied. The influence of regional localization on the choice of the type of cluster formations was revealed

Опис

Ключові слова

локалізація, харчове виробництва, кластер, виробництво молочних продуктів, localization, food production, cluster, production of dairy products, кафедра обліку і аудиту

Бібліографічний опис

Ніколаєнко, С. М. Регіональна локалізація харчових виробництв / С. М. Ніколаєнко // Економіка підприємства: теорія і практика : матеріали IX Міжнародної науково-практичної конференції, 12-13 жовтня 2022 р. – Київ. – 2022. – С. 52-54.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced