Дослідження впливу альтернативних матеріалів для витримки на якість ординарних коньяків
Дата
2023
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
дубова клепка, висушування-дозрівання, обпалювання, фенольні й арома тичні речовини, дуб звичайний, дуб скельний, ординарні коньяки, oak riveting, drying-ripening, firing, phenolic and aromatic substances, ordinary oak, rock oak, ordinary cognacs, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Сидоренко, В. О. Дослідження впливу альтернативних матеріалів для витримки на якість ординарних коньяків : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Сидоренко Валентин Олегович ; наук. керівник Ірина Михайлівна Бабич. – Київ, 2023. – 90 с.