Виробництво рафінованої дезодорованої кукурудзяної олії з використанням технології холодної нейтралізації
Дата
2023
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
рафінування, нейтралізація, виморожування, воски, кукурудзяна олія, режими технологічного процесу, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів
Бібліографічний опис
Жученко, М. В. Виробництво рафінованої дезодорованої кукурудзяної олії з використанням технології холодної нейтралізації : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Марина Василівна Жученко ; наук. керівник Тетяна Іванівна Романовська. – Київ, 2023. – 104 с.