Чинники впливу на структурно-механічні властивості напівфабрикатів

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Тези присвячені визначенню впливу чинників на структурно-механічні властивості напівфабрикатів. Для вироблення напівфабрикатів білково-трав’яних відповідної якості необхідно врахувати зміни, що відбуваються в білковій фазі молока в процесі осадження. Як відомо, одним з основних параметрів таких напівфабрикатів є консистенція отриманого продукту. Theses are devoted to determining the influence of factors on the structural and mechanical properties of semi-finished products. For the production of protein-herb semi-finished products of appropriate quality, it is necessary to take into account the changes that occur in the protein phase of milk during the precipitation process. As you know, one of the main parameters of such semi-finished products is the consistency of the obtained product.

Опис

Ключові слова

молочно-білкові продукти, milk protein products, коагулянт, coagulant, білково-трав’яні напівфабрикати, protein-herb semi-finished products, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Чубенко, Л. М. Чинники впливу на структурно-механічні властивості напівфабрикатів / Л. М. Чубенко, А. В. Тимчук // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : програма та тези матеріалів Х Міжнародної науково-технічної конференції, 09–10 листопада 2021 р. – Київ : НУХТ, 2021 р. – С. 155–156

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced