Впровадження виробництва тушкованих консервів у цеху потужністю 16,9 туб консервів за зміну у м. Калуш
Дата
2023
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
яловичина, свинина, м’ясна сировина, м’ясні консерви, технологія, паштетні консерви, тушковані консерви, фаршеві консерви, м’ясо-рослинні консерви, тара, наповнення, стерилізація, устаткування, контроль якості, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Дишкант, А. В. Впровадження виробництва тушкованих консервів у цеху потужністю 16,9 туб консервів за зміну у м. Калуш : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Дишкант Андрій Володимирович ; наук. керівник Ольга Анатоліївна Чернюшок. – Київ, 2023. – 100 с.