Проект птахокомбінату потужність 19,8 тон м’яса птиці за зміну, з впровадженням переробки гусей
Дата
2023
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
сировина, сухопутна птиця, водоплавна птиця, гуси, кури, качки, каченята, переробка, технологія, м'ясо птиці, обладнання, raw material, land poultry, waterfowl, broilers, chickens, turkeys, ducks, ducklings, processing, technology, poultry meat, equipment, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Фірман, Н. І. Проект птахокомбінату потужність 19,8 тон м’яса птиці за зміну, з впровадженням переробки гусей : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Фірман Назар Ігорович ; наук. керівник Алла Богданівна Петрина. – Київ, 2023. – 89 с.