Впровадження виробництва м'ясо-рослинних виробів у консервному цеху в м. Рівне
Дата
2023
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
сировина, технологія, обладнання, консерви, м'ясо-рослинних виробів, консервний цех, raw materials, technology, equipment, canned food, meat and vegetable products, cannery, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Куропась, М. О. Впровадження виробництва м'ясо-рослинних виробів у консервному цеху в м. Рівне : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Куропась Максим Олегович ; наук. керівник Алла Богданівна Петрина. – Київ, 2023. – 96 с.