Впровадження переробки перо-пухової сировини на птахокомбінаті потужністю 17,2 т м'яса птиці за зміну

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

птах, перо-пухова сировина, перо, пух, технологічна схема, bird, feather-down raw materials, feather, down, technological scheme, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Князько, А. С. Впровадження переробки перо-пухової сировини на птахокомбінаті потужністю 17,2 т м'яса птиці за зміну : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Князько Анна Сергіївна ; наук. керівник Ольга Анатоліївна Чернюшок. – Київ, 2023. – 89 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced