Впровадження переробки перо-пухової сировини на птахокомбінаті потужністю 17,2 т м'яса птиці за зміну
Дата
2023
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
птах, перо-пухова сировина, перо, пух, технологічна схема, bird, feather-down raw materials, feather, down, technological scheme, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Князько, А. С. Впровадження переробки перо-пухової сировини на птахокомбінаті потужністю 17,2 т м'яса птиці за зміну : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Князько Анна Сергіївна ; наук. керівник Ольга Анатоліївна Чернюшок. – Київ, 2023. – 89 с.