Проект консервного цеху потужністю 21 туб виробів за зміну, з впровадженням консервів з м'яса птиці
Дата
2023
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
сировина, технологія, консерви, обладнання, якість, raw materials, technology, canned foods, equipment, quality, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Одайнік, М. С. Проект консервного цеху потужністю 21 туб виробів за зміну, з впровадженням консервів з м'яса птиці : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Одайнік Михайло Сергійович ; наук. керівник Василь Миколайович Пасічний. – Київ, 2023. – 79 с.