Організація виробництва консервів та проект консервного цеху в м. Тернопіль

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

технологія, сировина, консерви, стерилізація, обладнання, готова продукція, technology, raw materials, canned food, sterilization, equipment, finished products, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Староселець, Д. Є. Організація виробництва консервів та проект консервного цеху в м. Тернопіль : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Староселець Даниїла-Маркіяна Євгенівна ; наук. керівник Алла Богданівна Петрина. – Київ, 2023. – 88 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced