Організація виробництва консервів та проект консервного цеху в м. Тернопіль
Дата
2023
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
технологія, сировина, консерви, стерилізація, обладнання, готова продукція, technology, raw materials, canned food, sterilization, equipment, finished products, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Староселець, Д. Є. Організація виробництва консервів та проект консервного цеху в м. Тернопіль : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Староселець Даниїла-Маркіяна Євгенівна ; наук. керівник Алла Богданівна Петрина. – Київ, 2023. – 88 с.