Впровадження виробництва шинкових консервів у цеху потужністю 19,6 туб консервів за зміну
Дата
2023
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
сировина, технологія, обладнання, рентабельність, консерви, стерилізація, raw materials, technology, equipment, profitability, canned sterilization, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Стиценко, В. Г. Впровадження виробництва шинкових консервів у цеху потужністю 19,6 туб консервів за зміну : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Стиценко Віталій Григорович ; наук. керівник Ігор Мирославович Страшинський. – Київ, 2023. – 88 с.