Впровадження виробництва шинкових консервів у цеху потужністю 19,6 туб консервів за зміну

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

сировина, технологія, обладнання, рентабельність, консерви, стерилізація, raw materials, technology, equipment, profitability, canned sterilization, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Стиценко, В. Г. Впровадження виробництва шинкових консервів у цеху потужністю 19,6 туб консервів за зміну : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Стиценко Віталій Григорович ; наук. керівник Ігор Мирославович Страшинський. – Київ, 2023. – 88 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced