Удосконалення способу виробництва кексів оздоровчого призначення з використанням борошна з пророщених зерен пшениці, конопляних висівок та керобу

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

оздоровче харчування, кекси, функціональні продукти, рецептура, конопляні висівки, порошок керобу, пророщене зерно пшениці, борошно, функціональний інгредієнт, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Вінярська, В. В. Удосконалення способу виробництва кексів оздоровчого призначення з використанням борошна з пророщених зерен пшениці, конопляних висівок та керобу : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Владислава Валеріївна Вінярська ; наук. керівник Наталія Олександрівна Стеценко. – Київ, 2023. – 172 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced