Удосконалення способу виробництва кексів оздоровчого призначення з використанням борошна з пророщених зерен пшениці, конопляних висівок та керобу
Дата
2023
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
оздоровче харчування, кекси, функціональні продукти, рецептура, конопляні висівки, порошок керобу, пророщене зерно пшениці, борошно, функціональний інгредієнт, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Вінярська, В. В. Удосконалення способу виробництва кексів оздоровчого призначення з використанням борошна з пророщених зерен пшениці, конопляних висівок та керобу : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Владислава Валеріївна Вінярська ; наук. керівник Наталія Олександрівна Стеценко. – Київ, 2023. – 172 с.