Визначення раціональної конструкції тістомісильних машин шляхом комплексного моделювання робочих процесів
Дата
2008
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Досліджено розподіл в'язкості тіста в місильних об'ємах тістомісильних машин періодичної дії. Визначено питому роботу замісу.
Distributing of viscidity of test is investigational in the dough volumes of dough mixing machines of batch-type. Specific work of premix is certain.
Distributing of viscidity of test is investigational in the dough volumes of dough mixing machines of batch-type. Specific work of premix is certain.
Опис
Ключові слова
тістомісильні машини, в'язкість, питома робота, потужність, dough machines, viscose, specific work, power, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Бібліографічний опис
Литовченко, І. М. Визначення раціональної конструкції тістомісильних машин шляхом комплексного моделювання робочих процесів / І. М. Литовченко, М. С. Шпак // Наукові праці НУХТ. – 2008. - № 25. - С. 86-87.