Моделювання робочих процесів у тістомісильних машинах зі спіральними робочими органами
Дата
2006
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Досліджено процеси у робочих камерах тістомісильних машин зі спіральними робочими органами методом математичного моделювання за допомогою комп’ютерних технологій. Розглянуто питання практичного застосування отриманих результатів.
We have examined the operation of bread mixing machines with spiral operation tools using the method of mathematical modeling by means of computer technologies. The questions of practical application of the offered results are considered.
We have examined the operation of bread mixing machines with spiral operation tools using the method of mathematical modeling by means of computer technologies. The questions of practical application of the offered results are considered.
Опис
Ключові слова
Flow Vision, turbulent dissipation, хлібопекарське виробництво, комп’ютерні технології, турбулентна енергія, турбулентна дисипація, bread production, computer technology, turbulent energy, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Бібліографічний опис
Литовченко, І. М. Моделювання робочих процесів у тістомісильних машинах зі спіральними робочими органами / І. М. Литовченко, М. С. Шпак // Наукові праці НУХТ. - 2006. - № 18. - С. 69-71.