Моделювання робочих процесів у тістомісильних машинах зі спіральними робочими органами

Ескіз

Дата

2006

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Досліджено процеси у робочих камерах тістомісильних машин зі спіральними робочими органами методом математичного моделювання за допомогою комп’ютерних технологій. Розглянуто питання практичного застосування отриманих результатів.
We have examined the operation of bread mixing machines with spiral operation tools using the method of mathematical modeling by means of computer technologies. The questions of practical application of the offered results are considered.

Опис

Ключові слова

Flow Vision, turbulent dissipation, хлібопекарське виробництво, комп’ютерні технології, турбулентна енергія, турбулентна дисипація, bread production, computer technology, turbulent energy, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Бібліографічний опис

Литовченко, І. М. Моделювання робочих процесів у тістомісильних машинах зі спіральними робочими органами / І. М. Литовченко, М. С. Шпак // Наукові праці НУХТ. - 2006. - № 18. - С. 69-71.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced