Дослідження фізико-хімічних показників якості пряжених вершків
Дата
2023
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розробка нових видів сметани і сметанних виробів підвищеної харчової цінності з оригінальними споживчими властивостями є актуальним завданням для науковців у сфері виробництва молочних продуктів.
Опис
Ключові слова
фізико-хімічні показники, пряження, вершки, physicochemical parameters, baked, cream, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Костенко, О. Дослідження фізико-хімічних показників якості пряжених вершків / О. Костенко, Г. Поліщук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 89 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 03-07 Квітня 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – Ч.1. – С. 319