Оптимізація процесу перегонки спиртової бражки

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, масообмін, спиртова бражка, бражна колона, спирт, тарілки, mass exchange, alcohol mash, beer column, alcohol, plates

Бібліографічний опис

Булій, Ю. В. Оптимізація процесу перегонки спиртової бражки / Ю. В. Булій, А. М. Куц, А. В. Форсюк // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : XI Міжнародна науково-технічна конференція, 8 листопада 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 137–138

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced