Extraction in the food industry

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

The review of methods of extraction and stages which are distinguished in the extraction process in the food industry.

Опис

Ключові слова

кафедра іноземних мов професійного спрямування, екстракт, extract, екстрагування, extraction, харчова промисловість, food industry, екстрагуюча речовина, extracted substance

Бібліографічний опис

Shevtsova, K. Extraction in the food industry / K. Shevtsova, K. Rudnytska // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 89 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 3-7 квітня 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – Ч.3. – С. 484

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced