Extraction in the food industry
Вантажиться...
Дата
2022
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
The review of methods of extraction and stages which are distinguished in the extraction process in the food industry.
Опис
Ключові слова
кафедра іноземних мов професійного спрямування, екстракт, extract, екстрагування, extraction, харчова промисловість, food industry, екстрагуюча речовина, extracted substance
Бібліографічний опис
Shevtsova, K. Extraction in the food industry / K. Shevtsova, K. Rudnytska // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 89 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 3-7 квітня 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – Ч.3. – С. 484