Удосконалення процесу формування і розформування штабеля мішків із цукром

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

З врахуванням властивостей мішка з цукром-піском, проведенідослідження, які дозволили визначити раціональні конструктивні параметри механізмів для захвату мішка, що дозволило розробити спеціальні конструкції механізмів захвату для перенесення і укладання заповненого цукром–піском мішка в штабель. The Organized studies on determination rational parameter mechanism for seizure and displacement with provision for characteristic jute bagand from PP of the film. This has allowed to develop in principal new mechanism for shaping the pile from bag with sugar, protected by patent.

Опис

Ключові слова

мішки з цукром, механізм захвату мішків, формування штабелю, механізація ручної праці, bags with sugar, mechanism of the seizurebag, shaping thepile, mechanization of the manual labour, кафедра мехатроніки та пакувальної техніки

Бібліографічний опис

Бородавка, Я. С. Удосконалення процесу формування і розформування штабеля мішків із цукром / Я. С. Бородавка, С. М. Мироненко, В. Б. Захаревич // Удосконалення процесів і обладнання — запорука інноваційного розвитку харчової промисловості : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., Київ, 10-11 квіт. 2012 p. - К.: НУХТ, 2012. — С. 128-129.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced