Удосконалення процесу формування і розформування штабеля мішків із цукром
Файли
Дата
2012
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
З врахуванням властивостей мішка з цукром-піском, проведенідослідження, які дозволили визначити раціональні конструктивні параметри механізмів для захвату мішка, що дозволило розробити спеціальні конструкції механізмів захвату для перенесення і укладання заповненого цукром–піском мішка в штабель.
The Organized studies on determination rational parameter mechanism for seizure and displacement with provision for characteristic jute bagand from PP of the film. This has allowed to develop in principal new mechanism for shaping the pile from bag with sugar, protected by patent.
Опис
Ключові слова
мішки з цукром, механізм захвату мішків, формування штабелю, механізація ручної праці, bags with sugar, mechanism of the seizurebag, shaping thepile, mechanization of the manual labour, кафедра мехатроніки та пакувальної техніки
Бібліографічний опис
Бородавка, Я. С. Удосконалення процесу формування і розформування штабеля мішків із цукром / Я. С. Бородавка, С. М. Мироненко, В. Б. Захаревич // Удосконалення процесів і обладнання — запорука інноваційного розвитку харчової промисловості : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., Київ, 10-11 квіт. 2012 p. - К.: НУХТ, 2012. — С. 128-129.