Вимоги до хлібобулочних виробів для хворих на целіакію
Дата
2009
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розглянуто проблематику захворювання на целіакію. Зроблено огляд літературних джерел щодо вимог до хлібобулочних виробів для хворих на целіакію.
The literary data about requirements to dietary products for patients on gluten-free diet.
The literary data about requirements to dietary products for patients on gluten-free diet.
Опис
Ключові слова
целіакія, безглютенова дієта, глютен, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, coeliac disease, gluten-free diet, gluten
Бібліографічний опис
Дробот, В. І. Вимоги до хлібобулочних виробів для хворих на целіакію / В. І. Дробот, А. М. Грищенко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2009. – № 6 (55). – С. 33–34.