Дикорослі рослини – як сировина для підвищення біологічної цінності продуктів

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Використання порошку кропиви забезпечить надходження важливих нутрієнтів у організм людини, що в свою чергу підвищить загальний стан здоров’я та імунітету людини. Даний функціональний збагачувач доцільно застосовувати для виробництва продуктів оздоровчої та профілактичної дії, зокрема на борошняній основі. Внесення порошку кропиви у кількості 5…7 % до рецептури забезпечує хороші органолептичні показники хліба та сприяє збільшенню біологічної цінності виробів. The use of nettle powder will ensure the supply of important nutrients to the human body, which in turn will improve the general state of health and immunity of a person. This functional fortifier is advisable to use for the production of health and preventive products, in particular, based on flour. Adding nettle powder in the amount of 5...7% to the recipe ensures good organoleptic indicators of bread and helps to increase the biological value of the products.

Опис

Ключові слова

кропива дводомна, порошок кропиви, функціональний збагачувача, біологічна цінність, nettle is dioecious, nettle powder, functional enricher, biological value, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Бажай-Жежерун, С. Дикорослі рослини – як сировина для підвищення біологічної цінності продуктів / С. Бажай-Жежерун, Д. Ілюк // Актуальні проблеми науки та освіти: реалії та перспективи : матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції, 9 грудня 2022 р., м. Київ. – Київ, 2022. – С. 86–87

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced