Current trends in the production of lactose-free dairy products
Файли
Дата
2023
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Recently research, aimed at developing methods and technologies for more efficient use of raw materials in the food industry (including the dairy industry), is intensively conducted.
Опис
Ключові слова
Lactose-free dairy products, Soy milk, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Current trends in the production of lactose-free dairy products / I. Pavliuk, U. Bandura, T. Osmak, A. Mykhalevych // Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації : програма та матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 23-24 травня 2023 р.,м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – С. 87–88