Current trends in the production of lactose-free dairy products

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Recently research, aimed at developing methods and technologies for more efficient use of raw materials in the food industry (including the dairy industry), is intensively conducted.

Опис

Ключові слова

Lactose-free dairy products, Soy milk, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Current trends in the production of lactose-free dairy products / I. Pavliuk, U. Bandura, T. Osmak, A. Mykhalevych // Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації : програма та матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 23-24 травня 2023 р.,м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – С. 87–88

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced