Дослідження сучасних кулінарних трендів у закладах ресторанного господарства міста Києва
Дата
2021
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В роботі наведено дослідження кулінарних трендів у закладах ресторанного господарства міста Києва. Проаналізовано інноваційні кулінарні техніки та технологї, які використовують заклади ресторанного господарства. Наведено доцільність їх використання для збільшення прибутку закладів. The work presents a study of culinary trends in restaurants in the city of Kyiv. Innovative culinary techniques and technologies used by restaurants are analyzed. The expediency of their use to increase the profit of institutions is indicated.
Опис
Ключові слова
кулінарні тренди, заклади ресторанного господарства, фудпейринг, сувід, молекулярна кулінарія, culinary trends, restaurant establishments, foodpairing, souvid, molecular cooking, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Діденко, Д. Дослідження сучасних кулінарних трендів у закладах ресторанного господарства міста Києва / Д. Діденко, А. Ущаповський // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : ІІ Міжнародна науково-практична конференція, 7 – 8 жовтня 2021 р.. – Львів : ЛДУФК ім. І. Боберського, 2021. – С. 28–30