Удосконалення технології виробництва повидла з гарбуза
Дата
2023
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Було розробленно технологію виробництва повидла з гарбуза мускатних сортів, які відрізняються високим вмістом β-каротину. Для збагачення БАР плодово-ягідні пюре в асортименті. Отримане повидло відрізнялось стійким яскравим оранжевим забарвленням, приємним солодким смаком і ароматом, а також підвищеним вмістом каротину та пектинових речовин. A technology was developed for the production of jam from pumpkins of muscat varieties, which are distinguished by a high content of β-carotene. Fruit and berry purees in the assortment to enrich the BAR. The obtained jam was distinguished by a persistent bright orange color, a pleasant sweet taste and aroma, as well as an increased content of β-carotene and pectin substances.
Опис
Ключові слова
гарбуз, повидло, пектинові речовини, каротин, плодово-ягідні пюре, pumpkin, marmalade, pectin substances, carotene, fruit and berry purees, кафедра технології консервування
Бібліографічний опис
Сидорук, Д. С. Удосконалення технології виробництва повидла з гарбуза / Д. С. Сидорук, Т. М. Левківська, О. В. Дущак // Технологія-2023 : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 26 травня. 2023 р. – Київ : Східноукр. нац. ун-т ім. В. Даля, 2023. – С. 403-404