Розроблення фруктово-ягідного мармеладу спеціального призначення

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розроблено фруктово-ягідний мармелад з додаванням ягід червоної смородини, що дозволяє зменшити кількість внесеного в рецептурну суміш цукру, а також повністю замінити його цукрозамінниками без погіршення консистенції виробу.A fruit and berry marmalade with the addition of red currant berries has been developed, which allows to reduce the amount of sugar introduced into the recipe mixture, as well as to completely replace it with sugar substitutes without worsening the consistency of the product

Опис

Ключові слова

фруктово-ягідний мармелад, ягоди червоної смородини, пектин, fruit and berry marmalade, red currant berries, pectin, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Луценко, В. В. Розроблення фруктово-ягідного мармеладу спеціального призначення / В. В. Луценко, І. Ю. Гойко // Актуальні проблеми науки та освіти: реалії та перспективи : матеріали I Міжнародної науково-практичної конференції, 09 грудня 2022 року, м. Київ. – Київ: ГО “МАН”, 2022. – С. 94-95

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced