Кисловершкові пряжені десерти з гідролізованим концентратом демінералізованої сироватки
Дата
2023
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Останнім часом всі більшої популярності серед споживачів набувають натуральні харчові продукти, які позитивно впливають на стан здоров'я людей з різними вподобаннями та індивідуальними потребами. У пошуку нових способів удосконалення рецептурного складу і технологій пряжених молочних продуктів, розробники зазвичай враховують ймовірний вплив нових рецептурних інгредієнтів на смакові та фізико-хімічні показники готового продукту, а також на закономірності протікання окремих технологічних операцій.
Опис
Ключові слова
гідролізат, концентрат демінералізованої сироватки, кисловершковий десерт, hydrolyzate, concentrate of demineralized whey, sour cream dessert, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Костенко, О. Кисловершкові пряжені десерти з гідролізованим концентратом демінералізованої сироватки / О. Костенко, А. Михалевич, Г. Поліщук // Продовольча та екологічна безпека в умовах війни та повоєнної відбудови: виклики для України та світу : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 25 травня 2023 р., м. Київ. – Київ, 2023. – С. 411-412